Galerie Foto Complex Latin

Galerie foto complex latin cu interiorul apartamentelor sunt cu titlu de prezentare. Fiecare cumparator si-a personalizat apartamentul alegandu-si finisajele. Modelele de gresie, faianta, parchet, usi interioare au fost solicitate de cumparatori. Va prezentam in imagini inclusiv liniile de ratb  122 si 222 care ajung pana la km 0 al Bucurestiului. Apartamente noi prelungirea ghencea , cel mai mare complex de blocuri din zona de vest, va asteptam la noi pentru o prezentare, va oferim toate documentele necesare. Nu avem comisioane ascunse ,  luati apartamentele noi direct de la dezvoltator.

Imaginile din galeria foto sunt reale si fara a interveni asupra lor pentru a va prezenta incorect realitatea. Majoritatea finisajelor prezentate aici sunt alese de cumparatori si se incadreaza in echiparea standard. Avantajul major al acestui proiect rezidential este ca in acest moment lucrurile sunt aranjate, finalizate si ca deja il putem numi cartier. In acest moment peste 2700 de familii sunt mutate in cartier si va pot confirma calitatea lucrarilor. Ne-am propus ca in urmatorii ani sa ajungem la cel putin 5000. Incercam cu aceste imagini sa va aratam o situatie clara a complexului nostru fara a ascunde imperfectiunile sau lucrurile care „nu dau bine”. Asa cum am mentionat si in alte prezentari va garantam transparenta totala si seriozitate. Numele complexului a fost ales de initiatorul acestui proiect, Dl. Stoiculescu Victor, si aici ne referim la „Cartierul Latin” in anul 2007. Ulterior, din anumite considerente, a capatat si alte denumiri cum ar fi Cartier Latin Residence sau Complex Latin. In concluzie este vorba de acelasi ansamblu rezidential situat pe strada Prelungirea Ghencea. Indiferent sub ce denumire este prezentat, vorbim de cel mai mare complex de locuinte din zona de vest care reprezinta nucleul acestei parti a Bucurestiului.

Daca imaginile de pe site nu va sunt suficiente nu ezitati sa solicitati consilierilor nostri cat mai multe elemente care sa va ajute in decizia de a ne fi vecini.

Echipa Complex Latin